Duo personal training

Duo Personal Training in Ede en Utrecht - Bereik Je Fitnessdoelen Samen!


Onze duo personal trainingssessies in Ede en Utrecht zijn ontworpen om jou en je partner of vriend(in) de ultieme fitnesservaring te bieden. Ontdek hoe jullie samen je doelen kunnen bereiken met persoonlijke begeleiding en motivatie.

Voordelen van Duo Personal Training:

  1. Motivatie: Samen trainen zorgt voor extra motivatie en accountability. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen en samen de uitdagingen aangaan.
  2. Persoonlijke Aandacht: Ondanks dat jullie samen trainen, krijgen jullie nog steeds persoonlijke aandacht. Onze ervaren trainers passen de workouts aan op jullie individuele behoeften en doelen.
  3. Gezelligheid: Duo personal training is niet alleen effectief, maar ook leuk. Geniet van de gezelligheid tijdens de trainingssessies en versterk jullie band terwijl jullie aan jullie gezondheid werken.
  4. Kosten: De kosten per persoon zijn aanzienlijk lager dan bij personal training. 

Onze Diensten:

  • Duo Personal Training: Maak gebruik van de voordelen van persoonlijke training, maar deel de ervaring met je partner of vriend(in).
  • Gepersonaliseerde Workouts: Elke sessie wordt afgestemd op jullie individuele fitnessniveaus en doelen.
  • Flexibele Planning: Wij begrijpen dat het plannen van workouts soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij flexibele trainingsschema's aan.
  • App: Jullie krijgen begeleiding bij voeding en thuissporten via een handige app. 


Neem contact op voor meer informatie over personal training!  
Stad
Ede 
Utrecht
0 of 350
×

 

Hallo!

Klik hieronder en begin het gesprek!

×