Genieten van de herfst

Genieten van de herfst

[two_third]Het is een tijdje geleden dat ik een blog geschreven heb over mijn ervaringen tijdens het uitvoeren van mijn vak. Ondertussen train ik drie mensen, allemaal met een mooi toekomst doel. Twee van deze personen willen volgend jaar de Kilimanjaro beklimmen, de hoogste berg van Afrika, de derde persoon wilt volgend jaar bij de politie. Om hen hiervoor topfit te maken stel ik samen met de klant doelstellingen zoals het vergroten van de spierkracht en het verhogen van het uithoudingsvermogen. Daarnaast kan ook een doelstelling zijn om het vetpercentage te verminderen.[/two_third][one_third]Bos[/one_third]

Zoals iedereen heeft kunnen merken is het herfst. Je zou meer regen verwachten, maar dat valt tot nu toe mee. Tijdens de buitentrainingen genieten we van de mooie uitzichten en de voorbij huppelende konijntjes. Naast het voorjaar vind ik het momenteel de mooiste tijd om te trainen.

Naast trainingen geven ben ik druk bezig met mijn opleiding tot personal trainer. De opleiding wordt gegeven op Papendal, het topsportcentrum van Nederland. Super leuk om hier een opleiding te volgen en om mezelf in deze omgeving te kunnen ontwikkelen.

Leuk dat je de tijd nam om mijn blog te lezen en wie weet tot ziens!?

Leave a comment

Your email address will not be published.

×

 

Hallo!

Klik hieronder en begin het gesprek!

×