Over

In 2014 heb ik Robbin Vis Personal Training opgestart. Het is begonnen nadat ik gestuit was op training met het eigen lichaamsgewicht (calisthenics). Omdat deze manier van trainen zoveel positieve impact op mij had, ben ik begonnen met training geven, eerst groepstraining en vervolgens personal training. Inmiddels heb ik meer dan 50 mensen persoonlijk begeleid bij het behalen van hun doelen.

Ik ben een personal trainer geworden omdat ik zelf ervaren heb dat op het eerste gezicht onmogelijke dingen mogelijk zijn. Zo had ik bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik de ”human flag” (afbeelding onderaan) zou kunnen. Sinds ik training ben gaan geven zie ik dit keer op keer opnieuw gebeuren. Mensen die afvallen terwijl ze het opgegeven hadden, mensen die die zich fit gaan voelen terwijl ze dachten voor altijd moe te zijn en mensen die hardloop runs of andere evenementen succesvol afronden terwijl ze dat niet voor mogelijk hielden.

Verder:

  • Ben ik geboren op 3 juni 1992
  • Bestuur ik veel psychologie omdat ik gemerkt heb dat psychologische factoren veel invloed hebben bij het sporten.
  • Heb ik naast mijn sportopleidingen ook HBO Human Resource Management gedaan
  • Geloof ik dat iedereen positief kan veranderen, dit geloof ik niet uit idealisme, maar uit ervaring
  • Sport ik zelf veel, momenteel vooral krachttraining, voetbal en hardlopen.

Wat klanten over Robbin zeggen:

 
 

Laurina


Top trainer! Daagt je uit om continue het beste uit jezelf te halen. Daarnaast persoonlijk betrokken. Ik voel op een goede manier een stok achter de deur.

Ariane


Ik ben 5 maanden bezig en voel me veel fitter; Robbin geeft goede maatwerkadviezen en geeft afwisselende oefeningen zodat ik steeds weer uitgedaagd word!

Karen


Het is heerlijk om buiten te sporten. En over maten gesproken; inmiddels 2 maten afgevallen.

Aafje


Door met Robbin te trainen lukte het me wel om (on)mogelijke doelen te bereiken!

Erika


Ik heb geleerd door te zetten, zowel lichamelijk maar ook in werksituaties en privésituaties, keuzes te maken, gaan voor persoonlijke doelen. Als iets niet lukt of loopt zoals ik het wil een weg bedenken hoe het wel gaat lukken. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik de top van de Kilimanjaro bereikte!

Arjan


Robbin is een personal trainer die het uiterste uit mij weet te halen zodat ik mijn doelstelling weet te bereiken. Dit doet hij door resultaat gedreven training, waarbij altijd plek is voor humor en persoonlijke interesse.

Thea


Robbin geeft naast trainingsoefeningen, ook voedingsadviezen waar ik ook echt iets mee kan, ook al dacht ik dat ik alles al geprobeerd had op dat gebied. Inmiddels ben ik al 14 kilo afgevallen.