Personal Training

Ieder mens is uniek en bevindt zich op een ander fysiek niveau. In mijn personal training stel ik een voor u op maat gemaakt trainingsprogramma op, dat we samen doorlopen. Ik help en motiveer u gedurende de training. Het voordeel van personal training ten opzichte van groepstraining is dat ik al mijn aandacht op u kan richten. Ik houd uw progressie en lichaamsontwikkeling nauw bij en ik kan direct feedback geven op uw uitvoering. Naast uw fysieke ontwikkeling zult u merken dat u zich mentaal ook ontwikkelt. Lichaamsbeweging heeft een positieve uitwerking op uw hele gesteldheid.

Personal training bied ik aan in Ede en in Utrecht, zowel binnen als buiten. Kijk bij locaties voor meer informatie!

Hoe ziet een personal trainingstraject eruit?

Allereerst zal ik samen met u een intakegesprek houden. In dit gesprek gaan we samen bespreken wat u precies wilt bereiken, daarnaast mag u natuurlijk beoordelen of u bij mij wilt komen trainen, er moet een klik zijn. Tijdens het intake-gesprek zal ik een korte kracht en conditietest met u uitvoeren. Via deze weg meet ik uw huidige niveau. Voor mij is dit noodzakelijk voor het opstellen van een voor u op maat gemaakt trainingsschema.

Voordat we met de trainingen starten gaan we samen doelen stellen. Doelen zijn zeer belangrijk voor het behalen van resultaten. De doelen kunnen onder de volgende categorieën vallen: vitaler worden, spierkracht/massa vergroten, afvallen en/of de functionaliteit van het lichaam verhogen. Ik maak een trainingsschema voor u, dat we vervolgens elke week samen uitvoeren. Naast dit schema ontvangt u schema’s voor uw thuistrainingen. Afhankelijk van het doel spreken we een termijn af waarin ik u train. Natuurlijk bent u op elk moment vrij om te stoppen, bijvoorbeeld als uw doel bereikt is!

Naast training is voeding een belangrijk onderdeel bij het fit worden, zelf heb ik hier ook de nodige ervaring in. Zo heb ik onder andere een half jaar lang een dieet gevolgd. Ik zal met u mijn kennis delen en u adviseren op het gebied van voeding, een goed dieet is bijna net zo belangrijk als het sporten zelf.

Wil je meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden van personal training, vul dan het formulier hieronder in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Locatie
  EdeUtrecht

  Onderwerp

  Uw bericht

  Robbin is een personal trainer die het uiterste uit mij weet te halen zodat ik mijn doelstelling weet te bereiken. Dit doet hij door resultaat gedreven training, waarbij altijd plek is voor humor en persoonlijke interesse.

  arjan

  Ik ben 5 maanden bezig en voel me veel fitter; Robbin geeft goede maatwerkadviezen en geeft afwisselende oefeningen zodat ik steeds weer uitgedaagd word!

  ariane

  Top trainer! Daagt je uit om continue het beste uit jezelf te halen. Daarnaast persoonlijk betrokken. Ik voel op een goede manier een stok achter de deur.

  Laurina