Ongeveer een half jaar geleden kwam ik SPAT verandert tegen via het internet, het was precies waar ik naar opzoek was: Een groep gemotiveerde sportliefhebbers die begrijpen dat sporten niet alleen gaat om een zichtbare sixpack of ronde billen.

Kun je door middel van sport en beweging dieperliggende wensen realiseren? Kun je met gerichte training de daadwerkelijke oorzaak van bijvoorbeeld overgewicht oplossen? Het waren vragen waar ik het antwoord al op wist, omdat ik weet hoeveel sport voor mij en veel van mijn klanten betekent heeft. Ik was echter nog opzoek naar een werkende methodiek voor complexere, vaak mentale of emotionele klachten die tijdens het sporten naar voren kwamen. Via de SPAT verandert academie heb ik super veel geleerd over het inzetten van verschillende oefeningen en coachingsstijlen om naast fysiek ook mentaal en emotioneel een fundamentele verandering teweeg te kunnen brengen.

Een sixpack of een strakke buik? Als het even kan graag. Een gezond zelfbeeld en de basis vaardigheden om je eigen mentale en fysieke gezondheid te managen? Veel liever.

Leave a comment

Your email address will not be published.

×

 

Hallo!

Klik hieronder en begin het gesprek!

×